Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Jobbe i Trainor

Hos oss vil du oppleve et godt, profesjonelt og sosialt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og faglig og personlig utvikling. Du får muligheten til å jobbe med de store aktørene innen olje- , gass-, bygg-, kraft- og fornybarindustrien. Vil du bli med i teamet vårt? Se våre ledige stillinger eller send oss din åpne søknad! 

Se åpne stillinger

Vi tror på

Å gjøre en forskjell ved å sørge for at folk kommer seg hjem like hele som da de dro på jobb. 
Jobb skal være noe man ikke gruer seg til
Vi har et ansvar for å bevare kloden og bidra i lokalsamfunnet. 
Vi er ærlige og støtter hverandre i medgang og motgang. 
Vi tror på mangfold, å gi alle samme muligheter og respekt for individet. 
10 gode grunner til å jobbe hos Trainor

Hvorfor jobbe i Trainor?

10 gode grunner til å jobbe hos Trainor

Fordeler

Hva teamene våres sier

I en aktiv hverdag er det godt å vite at man har en arbeidsgiver som forstår at ikke alle morgener er like, og som har rom for å være seg selv. Slik selvstendighet får ut det beste i meg og gjør at jeg føler meg sett. 
Martin Aas Ødegård
Prosjektleder
Jeg brenner for å selge, og med gode kolleger i ryggen og et bra produkt å tilby gleder jeg meg hver dag til å gå på jobb.
Rolf Kinck
Kunderådgiver
Ikke mange bedrifter har en så stor inhouse digital avdeling med så stor bredde som Trainor. Å få være involvert helt fra idéstadiet til lansering av løsning er noe jeg setter stor pris på.
Ciara Cao
UX-designer
Som instruktør møter jeg stadig nye faglige utfordringer og nye personligheter. Å skreddersy kurs til hver enkelt deltaker, få møte nye mennesker og forhåpentligvis gjøre at noen flere av de som er på kurs beholder helsa, gir meg motivasjon hver dag.
Ole Michael Holth
Instruktør
Jeg liker å jobbe med teknologi, og finne ut hvordan vi kan bruke den til å gjøre læring mer effektivt, engasjerende og gøy. Jeg blir inspirert av målet om å skape læring som varer, og å endre holdningene til sikkerhet.
Line Aspheim
Art Director
Jeg jobber sammen med noen av landets fremste eksperter innen sine fagfelt, og i skjæringspunktet mellom tung yrkesfaglig ingeniørkompetanse og topp moderne teknologi. Det er utrolig inspirerende å se hvordan fagnerder i ulike felt finner sammen og utvikler nye løsninger ved å lære av hverandre.
Charlotte Solvang Ølstørn
Resepsjonist
Å jobbe i Tønsberg, Norge

Å jobbe i Tønsberg, Norge

Her finner du oss

Åpne stillinger

Prosjektingeniør

03. desember 2021

Elsker du Norgesreiser, lange dager i vakker natur, oppleve nye steder? Drømmer du om å kombinere dette med jobb? Om du i tillegg har bakgrunn som...

Les mer

Instruktør Ex

13. januar 2021

Brenner du for sikkerhet og ønsker å formidle dine kunnskaper til andre? Vi er på utkikk etter en engasjerende person til å planlegge og gjennomfør...

Les mer

Fant du ikke noe som matcher din ekspertise? Døren vår er alltid åpen - send oss en åpen søknad på post@trainor.no!

dev