Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Velkommen til Trainor

Dedikert til sikkerhet

Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Opplæring for fagfolk

Trainor er en ledende og nytenkende bedrift med mennesker og holdninger i fokus. Et stadig økende behov for opplæring innen elsikkerhet gjør at vi også må utvikle oss og holde oss oppdatert. Vi legger vår ære i å levere kurs, rådgivning og tekniske løsninger som alltid er faglig oppdatert og tilpasset kundens behov. Vi tror på en tett kontakt med myndigheter og bransjeorganisasjoner for å ivareta sikkerheten på den enkeltes arbeidsplass.

Hovedkontor

Prestegaten 3-5
3101 Tønsberg, NORWAY
+47 33 37 89 00

Kontakt oss

Trenger du hjelp med å velge det beste kurset for deg eller dine ansatte? Har du tanker om tjenestene våre som du ønsker å dele med oss? Vi hører gjerne fra deg, og setter stor pris på innspillene dine.

Support Kontaktskjema

Tjenester

Kurs er ikke bare kurs! Trainor har opp gjennom årene bygget opp og utviklet tjenestene som kreves for å bli best på sikkerhet. Les mer om hvordan vi lager e-læringskurs i verdensklasse, hvordan vi engasjerer deg på klasseromskurs eller hva vi har av tjenester så du får full oversikt over dine ansattes kurs og kompetanser.

Se våre tjenester

Vårt team

Hver dag gjør vi vårt beste for å forbedre kursopplevelsen for våre kunder. Møt Trainorfolk og finn ut hvordan du kan bli en del av teamet!

Noen av våre kunder

Trainor leverer kurs og tjenester til en stor rekke markedsledende internasjonale bedrifter, organisasjoner, statlige organ og småbedrifter, og har over 30 års erfaring med opplæring i elsikkerhet.

Trans missing
Trans missing
Trans missing
Trans missing
Trans missing
Trans missing
dev